Uw financiële gegevens

Wij maken de toegang tot uw financiële gegevens zeer eenvoudig door financiële planning online 24/7 beschikbaar te stellen. Via een beveiligde internetomgeving krijgt u met Mijn Financieel Dossier direct inzicht in uw financiële huishouding.

Werk vanaf uw computer, laptop, tablet/iPad of smartphone en krijg inzicht in uw financiele situatie op basis van de duidelijke weergave van uw financieel dossier. Persoonlijke financiën zijn vaak een complex geheel van veel variabelen. Wat wij doen is het invoeren van uw ‘schoenendoos’ met allerhande financiële zaken in een geautomatiseerd persoonlijk dossier (‘Mijn Financieel Dossier’).

Mijn Financieel Dossier

Mijn Financieel Dossier is een persoonlijk financieel digitaal dossier, waarin u al uw financiële zaken op een rijtje zet: inkomen en toekomstig inkomen, woning en hypotheek, sparen en beleggen, inkomsten en uitgaven, lening(en), verzekeringen en de basis voor een belastingaangifte. Hiermee heeft u voortdurend inzicht in uw actuele financiële situatie en kunnen wij samen met u uw gehele financiële situatie onderhouden en optimaliseren, wanneer u dat wenst. Dit geeft een prettig en geruststellend gevoel. Wanneer uit een analyse blijkt dat er behoefte is aan advies, kan een adviseur worden ingeschakeld.

Met Mijn Financieel Dossier krijgt u direct inzicht in:

  • al uw financiële producten;
  • fiscale en financiële informatie
  • uw netto besteedbaar inkomen en vermogen, nú en in de toekomst
  • waar de noodzaak voor productoplossingen aanwezig is
  • de noodzaak (of niet) van uw polissen
  • op basis van hun wensen verschillende scenario’s door te rekenen
  • op basis van het klantprofiel het zichtbaar maken wat een passend advies is

Veiligheid

Alle gegevens die u in uw financieel dossier invoert blijven uw gegevens. Ze worden veilig opgeslagen en alleen u kunt bij deze gegevens door middel van een eigen wachtwoord.